2022

Tamam Fetească Neagră

Acest vin rosé sec obținut din soiul Fetească Neagră prezintă o eleganță rafinată și o paletă aromatică subtilă. Cu o culoare roz delicată și strălucitoare, dezvăluie arome florale delicate de trandafiri și iasomie, susținute de nuanțe subtile de fructe roșii proaspete precum căpșuni și prune uscate. Gustul este proaspăt, cu o aciditate bine echilibrată și note ușor condimentate. Pe palatin, dezvăluie arome de zmeură și mure, cu o notă fină de piper alb. Finisajul lung și plăcut lasă o senzație de prospețime și invitație la o nouă înghițitură.

51.77 lei /750ml

Varietate

Fetească Neagră

Tip

Vin rosé sec

Regiune

Murfatlar

An Producție

2022

Alcool

13.50%

Volum

750 ml

Vin Rose Sec

Detalii gust

Acest vin rose sec obținut din soiul Fetească Neagră prezintă o eleganță rafinată și o paletă aromatică subtilă. Cu o culoare roz delicată și strălucitoare, dezvăluie arome florale delicate de trandafiri și iasomie, susținute de nuanțe subtile de fructe roșii proaspete precum căpșuni și prune uscate. Gustul este proaspăt, cu o aciditate bine echilibrată și note ușor condimentate. Pe palatin, dezvăluie arome de zmeură și mure, cu o notă fină de piper alb. Finisajul lung și plăcut lasă o senzație de prospețime și invitație la o nouă înghițitură.

Tamam

Domeniile Caraman

Huzur și Tihnă. Răsfăț și delectare. Mângâiere și deconectare. Într-un singur cuvânt: Tamam.
Atunci când totul este bine și binele este totul. Atunci când lumea se oprește cu tine preț de câteva secunde pentru a simți savoarea neîntinată a rodului viței zămislite pe dealurile rumenii ale Dobrogei.

Trebuie sa ai 18 ani ca sa poti intra pe site.

Va rugam sa faceti verificarea de varsta.