Condiții de livrare

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre orele 9 – 18:

Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat.

Livrarea produselor aflate in stocul intern se face in general in 24/48 ore de la confirmarea comenzii.

TAXE DE LIVRARE:

  • Cargus – 20 lei.
  • La comenziile peste 200 lei transportul este GRATUIT.

Atenție! Vă recomandăm să deschideți coletul la livrare și să verificați integritatea comenzii, starea produselor comandate și semnalați eventualele inconveniente imediat vânzătorului. În caz contrar, livrarea va fi considerată completă și fără defecte.

RETUR

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vsnzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail contact@domeniilecaraman.ro

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice. In cazul persoanelor juridice(acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul cu privire la acceptarea returului produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului. In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate partial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client.

Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, prin curierat rapid.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.

AGROSERV TRADING SRL nu va ingradeste dreptul la retur conform OUG 34. Dupa ce vom receptiona returul in depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate. Ulterior va vom comunica statusul returului.

Produsele se trimit in aceeasi stare in care a fost livrate.

Trebuie sa ai 18 ani ca sa poti intra pe site.

Va rugam sa faceti verificarea de varsta.